Carnaval 2017

Thema: Sprookjes Bos

Carnaval 2017 was een groot succes met de 1e prijs in Rossum en 2e prijs in Oldenzaal! Volgend jaar gaan wij wederom voor de dubbel.

Na een schitterend carnaval in 2016 die bekroond werd met de 2e prijs in de Grote Twentse Carnavalsoptocht van Oldenzaal kijken wij al reikhalzend uit naar het carnavalsweekend van 2017.

We hebben een druk jaar achter de rug waarbij we niet alleen bezig geweest zijn met het bouwen van een carnavalswagen. Ook hebben de Sjeesköttels dit jaar meegeholpen bij de organisatie van evenementen als “de Kelly Family in Rossum” en de “Ultimate Buffalo Survivalrun”.

De Sjeesköttels helpen graag aan evenementen mee, maar het liefst bouwen we carnavalswagens!

Naarmate de dagen korter worden begint het te kriebelen bij onze leden: Het is weer tijd voor carnaval, en wat is er mooier dan voor de carnaval weer een carnavalswagen in elkaar te zetten. De bouw van de wagen vordert gestaag en wij zullen alles op alles zetten om wederom een zo fraai mogelijk voorstelling op straat te krijgen in Rossum en Oldenzaal.

Wij hebben er zin in en zijn erg tevreden over het onderwerp dat gekozen is, kom gerust eens langs in de loods. Ook op de opendag op 29 januari zijn jullie allemaal van harte welkom.

Wij wensen iedereen alvast een schitterend carnaval, tot ziens in de loods en tijdens de optocht!

Mvg,

Chris Wenzel (Voorzitter Wagenbouwvereniging de Sjeesköttels)

“De bouw van de wagen vordert gestaag ”.

Tekening 2016  (Sneak peak)

Start typing and press Enter to search