De commissies van De Sjeesköttels

Onmisbaar sinds 1991

De Technische Commissie

Alleskunners, bedrijvig in de meest technische kant van de wagenbouw. De harde kern van de vereniging, bloeden naar verluidt rood met blauw. Deze ruggengraat van de vereniging bestaat voor het overgrote gedeelte uit buigers, gaasboeren en foamers. Zij zijn eigenhandig verantwoordelijk voor het ijzeren geraamte van de wagen en alle bewegende onderdelen op de wagen.

De Kleding Commissie

De dames van de Sjeesköttels kunnen erg goed naaien. Ieder jaar proberen zij een origineel en uniek pak in elkaar te zetten en onder hun leiding worden er honderden meters aan stof geknipt.

De afdeling Public Relations

De dames met een grafisch talent die onze verschillende communicatie kanalen voorzien van ware kunstwerkjes. Met Photoshop als hun wapen creëren zij flyers en advertenties, tevens voorzien zij de Facebook-pagina van mededelingen en kunstige plaatjes.

De Feest Commissie

De partyführers van onze vereniging, zij organiseren de festiviteiten. Denk daarbij aan de verschillende bouwmarathons, de tekeningpresentatie, het jaarfeest en de opendag.
Ook zijn zij al jarenlang hoofdverantwoordelijk voor moeizame gesprekken met de baas:

“Wat zie jij der dan weer uit” – “… … … Euulgh gistern bouwmarathon had weejwah”

De Sponsor Commissie

Deze groepsleden benaderen en onderhouden het contact met de sponsoren die er ieder jaar voor zorgen dat de Sjeesköttels weer met een wagen op straat kunnen komen.

“Wat zie jij der dan weer uit”

Commissieleden bedankt!

Start typing and press Enter to search